Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    29°C
     

A Brains szuperhősökkel duplázik Debrecenben

A Brains szuperhősökkel duplázik Debrecenben

A srácok dupla koncerten, március 21-én és 22-én, pénteken és szombaton a Roncsbár színpadán bemutatják rendhagyó, a képregények világát idéző kísérő-kampányukat is a Superheroes című új dal kapcsán.

 

Magyarország legsikeresebb élő, elektronikus zenei produkciója, a Brains koncertjein szinte tapintható az a hihetetlen energia, ami a rajongók és a zenekar között áramlik. A fiúk március 21-én és 22-én este ezt újra megmutatják, hiszen látványos színpad- és vetítéstechnikával térnek vissza a debreceni Roncsbár színpadára. A régi nagy slágerek, a Refresh The Style és a Full Range című albumok közönségkedvencei mellett a zenekar élőben is bemutatja a vadonatúj, Superheroes című dalát, amelyhez rendhagyó, a szuperhősök tematikájára épülő és a képregények világát idéző kísérő-kampány társul.

– Bár a plakátokon mi jelenünk meg szuperhősökként, a Superheroes cím nem arra utal, hogy mi rendelkeznénk természetfeletti képességekkel. Éppen ellenkezőleg: bárki szuperhőssé válhat egy másik ember szemében, és ehhez nincs szükség sem hatalomra, sem emberfeletti erőre, csak figyelemre, emberségre – mondta Columbo, a Brains zenekar énekese. 

 

A Brains legutóbbi stúdióalbuma, a Full Range számos stílusból táplálkozik, sokféle zenei forrás ellenére az egész anyagra mégis jellemző egyfajta letisztultság, egységesség és érettség. A lemezen a hazai könnyűzenei élet több szereplője mellett a világhírű brit Kosheen együttes énekesnője, Sian Evans is közreműködik.

 

Brains: Superheroes

http://www.youtube.com/watch?v=R445HAue1dY

 

Eseménymeghívók:

Debrecen 1. nap: https://www.facebook.com/events/1394493424150915/

Debrecen 2. nap: https://www.facebook.com/events/679274505445101/

 

Bővebben:

www.brains.hu

www.facebook.com/brainsband

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook