Átadták az új debreceni új Felüljárót

Birtokba vehették a közlekedők az Ebes-Debrecen közötti vasúti korszerűsítés részeként megépült Határ úti felüljárót és a hozzá kapcsolódó ötágú körforgalmat- írta meg a dehír.hu.

A 4805. jelű út korábban szintbeni átjárón vezetett át a vasúton. A Határ úti felüljárómegépítésével megvalósult az út átvezetése a 100-as számú Szolnok – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony vasútvonal és a 4-es számú főút fölött. A közlekedők december 11-én már birtokba vehették a felüljárót.

. sz. főút a felüljáró környezetében 2×1 sávosról 2×2 sávosra bővült, ezzel biztosítva a felüljáró miatt megváltozott forgalomtechnikai átmenetet. A Budapest felől érkezőknek a Határ út felé balra kanyarodó sáv és lámpás kereszteződés biztosítja a zavartalan közlekedést, a Debrecen felől érkezőknek jobbra kanyarodó sáv épült. A közösségi közlekedés résztvevőinek kétoldali buszöböl került kialakításra.

A Határ úton ötágú körforgalom épült, mely lehetővé teszi a forgalom zavartalan lebonyolítását a 4. sz. főút, a felüljáró és a környező ingatlanok felé- adta hírül a dehir.hu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom