Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    28°C
     

Átrakta a rendszámot és úgy közlekedett

Átrakta a rendszámot és úgy közlekedett

Fotó: police.hu

A rendőrök büntetőeljárást indítottak azzal a férfival szemben, aki az egyik gépkocsijáról átrakta a rendszámot egy másik járművére.

A járőrök 2018. június 21-én 7 óra körül Debrecenben, a Pallagi úton intézkedés alá vontak egy gépkocsit. A sofőrtől elkérték a jármű dokumentumait, amelyet ellenőriztek. A rendőrök megállapították, hogy a 47 éves bökönyi lakos által átadott iratok egy piros színű Nissan típusú gépkocsihoz tartoznak, azonban az, amellyel a férfi közlekedik kék színű. Az egyenruhások ellenőrizték a jármű alvázszámát is, amely szintén nem egyezett a forgalmi engedélybe bejegyzettel.

A rendőrök a sofőrt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a dokumentumokba bejegyzett gépkocsi is az övé, csak az üzemképtelen és ezért rakta át a rendszámot a másik járműre.

Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook