Select Page

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    15°C
     

Debrecenben még most olcsóbban vásárolhatunk lakást

Debrecenben még most olcsóbban vásárolhatunk lakást

A Debrecen eladó lakások számtalan hirdetési portálon megtalálhatók, de a startlak.hu ingatlan kereső portálon  hatalmas a választék. Akik éppen most fogtak bele a debreceni ingatlanvásárlásba minél előbb nézzenek szét itt is. A keresőt használva nagyon pontosan be lehet állítani, hogy mely találatokat jelenítse meg a rendszer, így rengeteg felesleges munkától kímélhetjük meg magunkat. Nézzük meg, hogy jelenleg milyen ingatlanokból van széles kínálat és melyek azok, amelyek csak elszórtan találhatók meg.

A Debrecen eladó lakások között találhatunk tégla és panellakásokat, társasházi lakásokat, önkormányzati lakásokat, valamint olyan lakásokat, amelyek akár egy vállalkozás elindításához is tökéletes megoldást nyújtanak. A keresőben beállítható, ha valaki 10 millió forint alatt keres ingatlant és csodák csodájára itt még erre a keresésre is eredményez találatot a portál.  8 790 000 forintos áron 54 négyzetméteres tégla lakáshoz juthatunk, amely természetesen felújítandó állapotban van. Ezt a lakást azoknak érdemes megvásárolniuk, akik saját ízlésük szerint szeretnének egy új otthonhoz hozzájutni.

A lakásra ugyan költeni kell, de végeredményben pontosan olyan lesz amilyenről eddig csak álmodhattunk. 10 és 20 millió forint között természetesen sokkal nagyobb a választék, hiszen ez az az árfekvés, amiért már nagyobb területű és több szobás ingatlant is vásárolhatunk. A 10 milliós álomhatárt átlépve egy igazán fiatalos kis lakást is választhatunk, amely a fiataloknak ideális. Az egyetemekhez közeli kis lakás az Ybl Miklós főiskola közelében található meg és minigarzon jellegénél fogva egy diák lakhatását biztosítja.

A minigarzon közelében a tömegközlekedés kiváló, hiszen itt több busz is közlekedik. Közelben ezen felül gyógyszertár és több bevásárlási lehetőség is megtalálható. Ali egy kilométerre máris eljuthatunk a Fórum bevásárlóközponthoz és a belvároshoz. A nappaliban a minigarzon tulajdonosa napközben tanulhat, míg éjszaka a hálószobában megpihenhet. Akik befektetési célzattal keresgélnek a Debrecen eladó lakások kínálatban, ezt ki ne hagyják. Egy személyes megtekintést mindenképpen megér.

A startlak.hu kínálatában a 20 milliós értékhatárt megközelítve már több szobás tégla lakásokat is találhatunk. A belváros közelében egy 48n négyzetméteres 2 szobás tégla lakás 17 400 000 forintból is kihozható. A felújított társasházi lakás a belváros közelében helyezkedik el, így a tömegközlekedése kiváló és mindent megtalálunk itt, amire a hétköznapok során csak szükségünk lehet.  Azok, akik 3 szobás tégla lakást keresnek, egy kicsit mélyebben kell, hogy a zsebükbe nyúljanak, de ezért a pénzért tényleg megéri most téglalakást venni.

A megfizethető háromszobás lakások zöme tetőtérben helyezkedik el, de ezeknek általában megoldott a hűtése, hiszen modern klímákat szereltek be a jelenlegi tulajdonosok.  Alig egy millió forintért magasabb összegért 1,5 szobás ház is eladásra kerül, amely azoknak ajánlott, akik egy kis zöldet is szeretnének látni maguk körül. A 20 milliós összeghatár közelében Malompark és Egyetem közeli 2 szobás téglalakást vásárolhatunk meg igen kedvező áron.

A 19 500 000 forintos lakás mindösszesen 56 négyzetméter, de igen jó beosztással rendelkezik, így kisgyermekes családoknak is ajánljuk. A lakás egy belső parkra néz, és kiváló infrastruktúra jellemezi. Közelben boltok, posta valamint buszmegálló és orvosi rendelő is megtalálható. A lakáshoz külön tárolót is biztosítanak, így a felesleges dolgokat nem szükséges a lakásban tárolni. Ez az ajánlat is kihagyhatatlannak tűnik.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook