Döbbenetes dráma a debreceni kollégiumban

Eddig tisztázatlan okok miatt egy 20 éves egyetemista a nyolcadik emeleti kollégiumi szobájának ablakából ugrott ki, a kórházba szállítását követően halt meg.

A Markusovszky Lajos III. Kollégium 8. emeletéről a Debreceni Egyetem egy hallgatója szombaton hajnali egy órakor kivetette magát a kollégiumi szobájának az ablakán.

Csodával határos módon a zuhanást ugyan túlélte, de életveszélyes sérülésekkel a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházba szállították, ahol megműtötték.
Az életét a gyors orvosi beavatkozás ellenére nem sikerült megmenteni.

A kollégium vezetése az érintett családjának minden szükséges segítséget megad, a kollégiumi társaknak a történtek feldolgozására már az eset után, a hétvégén is mentálhigiénés szakembert biztosított.

Az esetet a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja.

LELKI SEGÉLYSZOLGÁLAT
Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amit csak külső segítséggel tud megoldani. Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 80 820 111-es telefonszámot!

Forrás Dehír

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom