Egy negyed nem elég

Bíztató kezdés után a DVSE 12-4-es vereséget szenvedett az OSC Újbuda vendégeként az OB I-es bajnokságban.

A mieink hazai medencében legutóbb vereséget szenvedtek a Miskolctól, az OSC pedig a Szolnok otthonában kapott ki 11-4-re.

A meccs első találatot a DVSE szerezte, Stefan Vidovic egy emberelőnyös helyzetet váltott gólra. Majd Boros Tamás megszerezte a második debreceni találatot is. Négy perc elteltével pedig már háromgólosra duzzadt a Debrecen előnye, miután Somlai Tamás lövése utat talált a fővárosi kapuba. Tizenhét másodperccel a negyed vége előtt a házigazda is megszerezte első találatát, így a DVSE 3-1-es előnyből várhatta a második játékrészt.

A második negyedben az OSC tovább zárkózott Erdélyi Balázs góljával. Nem sokkal később Tóth Márton két találatával a hazai együttes átvette a vezetést. A negyed további részében a Debrecen ugyan helyzeteket kidolgozott, találatot már nem szerzett. A hazai gárda 4-3-ra vezetett két negyed elteltével.

A harmadik játékrész elején két perc után az OSC büntetőhöz jutott, amit értékesítettek is. A negyed felénél pedig a fővárosi alakulat már háromgólosra növelte az előnyét (6-3). Röviddel a negyed vége előtt – az összecsapás során először – gólra váltott egy emberelőnyös helyzetet az OSC, amivel 7-3-ra alakították az állást. Az utolsó percben ismét jött egy fór, amiből gólt szerzett a hazai együttes (8-3).

A DVSE ötgólos hátrányból várhatta az utolsó nyolc percet. A sikertelen második és harmadik játékrész után Somlai Tamás megszerezte második gólját a mérkőzésen, ezzel megtörte a debreceni gólcsendet. A házigazda azonban a debreceni gólra kettővel válaszolt (10-4). Három perccel a vége előtt a hazai együttes játékosa, Tóth Márton feliratkozott a háromgólosok táborába, majd Randelovic találatával már 12-4-re vezetett az OSC. Ugyanezzel az eredménnyel ért véget a mérkőzés, így a DVSE vereséggel kezdte a „fővárosi túrát”.

A Debrecen szombaton 19 órától a Racionet Honvéd otthonába látogat a felsőház negyedik fordulójában.

Edzőszemmel:

Komlósi Péter: „Örülök, hogy a felsőházba kerültünk, mert ilyen csapatok ellen játszhatunk. Nem volt veszítenivalónk ezen a mérkőzésen, jól kezdtük a találkozót, de a folytatásban sokkal jobban játszott nálunk az OSC.”

Tóth László: „A kezdéssel elégedetlen voltam, de utána olyan mederbe tudtuk terelni a mérkőzést, amilyenbe akartuk. A második negyedtől jó sebességben játszottak a fiúk, de ilyen rövidzárlat, mint az elején, máskor nem fér bele.”

(Forrás: mvlsz.hu)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom