Válassza az Oldal lehetőséget

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    26°C
     

Éjszakai járatokat indít a DKV!

Éjszakai járatokat indít a DKV!

A villamosok, a trolik és a buszok augusztus 20-án ünnepi menetrend szerint járnak, a felvonulás azonban a DKV járatainak útvonalát is érinti, ezért a villamosok a menet ideje alatt nem közlekednek, a buszok pedig kerülőútvonalon járnak. A villamosok délután 6 órától csak a Honvéd utca és az Egyetem között közlekednek.

A DKV éjszakai járatokat is indít a karneváli napon. A villamosok éjfélkor, 1 és 2 órakor indulnak, a buszok közül, a 31-es, a 25-ös, illetve a 35 és a 36-os járatok is közlekednek éjszaka fél 12 és hajnal 2 óra között.

Péntek reggeltől a Kossuth tér és a Bethlen utca között nem lehet parkolni, – itt el is helyezték a megállni tilos táblákat, – mely tilalom szombat 23 óráig tart. A korlátozásokról a közterület-felügyelet szórólapokon tájékoztatta az autósokat, valamint arról is, hogy aki tiltott helyen áll, annak elviszik az autóját.

Aki tiltott helyen hagyta az autóját, annak fizetni is kell, akár 20 ezer forintot. Nem lehet parkolni a Petőfi téren az Erzsébet utcától a Holló János utcáig, a karneváli menet teljes útvonalán nem lehet közlekedni, tilos megállni és várakozni, amíg a virágkocsik és a tánccsoportok ott elhaladnak, sőt a környező utcákban is tilos a megállás.

 

(dehir.hu; kép: eszaon.hu)

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook