Elkészült Debrecen pályázata az Európa Kulturális Fővárosa címre

A Modem volt az alkalmat ünneplő összejövetel helyszíne december 20-án este. A rendezvényen Papp László polgármester többek közt elmondta: Debrecen pályázata ugyan 2023-ról szól, ám ennél lényegesen hosszabb távú gondolatiságot fogalmaz meg. Hangsúlyozta az értékmegőrzés és a haladás egyidejűségét, s kiemelte: nagyon fontosnak tartják a térségben gondolkodást, hiszen Debrecen maga mögött tudhatja Tiszántúl, sőt a határon túliak támogatását is.

A jövő kézikönyvét együtt írjuk – fogalmazta meg a pályázat summázatát, majd köszönetet mondott mindenkinek, aki közreműködött a nagy munkában. A program részeként nyílt meg Gál András fotóművész Debreceni Arcok című fotókiállítása – debreceni pályázat kulcseleme ugyanis az emberközpontúság. A kiállítás 2018. január 31-ig látható a Modemben.

– Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata – 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom