Évfordulóját ünnepelte a Debreceni Regionális Gazdaságfejlesztési Alapítvány

A Debreceni Regionális Gazdaságfejlesztési Alapítvány (DRGA) megalakulásának 25 éves évfordulója alkalmából tegnap megemlékezést tartottak, melyen részt vett Papp László polgármester is – adta hírül az önkormányzat.

Az alapítvány 1992-ben alakult, alapítója a Debrecen Megyei Jogú Város. Az induló vállalkozások részére az Alapítvány Inkubátorházat működtet, ahol kedvező feltételek mellett iroda bérletet biztosít. A működtetés magában foglalja az adminisztrációt és a pénzügyi, házüzemeltetési feladatokat is.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint, az Alapítvány a régión belüli együttműködések elősegítése érdekében folyamatos kapcsolatot tart a gazdaság- és területfejlesztés, valamint a kutatásfejlesztés területén működő profitorientált és nonprofit szervezetekkel, együttműködik környezetkímélő technológiák, elsősorban a megújuló energiák hasznosítását célzó eljárások kidolgozásában, és széles körű megismertetésében.

(Fotó: Facebook)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom