Válassza az Oldal lehetőséget

  • Debrecen időjárása
    Részben napos
    19°C
     

Fadarabbal leütötte, majd kirabolta barátját a vámospércsi férfi

Fadarabbal leütötte, majd kirabolta barátját a vámospércsi férfi

A hajdúhadházi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy fadarabbal leütötte ismerősét, majd elvette a pénzét.

A rendőrségre egy férfi tett bejelentést 2017. november 9-én 17 óra körül arról, hogy vámospércsi otthonában valaki hátulról leütötte és a pénztárcájából ellopott 20 000 forintot.

A helyi körzeti megbízott a helyszínre ment, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végzett, amelynek eredményeként azonosította a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a sértett egyik ismerősét. A rendőrök a 19 éves férfit lakásában elfogták, majd előállították a Vámospércsi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a helyi lakost, aki beismerő vallomást tett. A rendőrök házkutatást tartottak D. János otthonában, ahol az ellopott készpénzt megtalálták és lefoglalták.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben a rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook