Faludi G tavaszi ékszerkészítő Workshop – Kreatív házibuli buborékokkal

Nem csak Debrecenben cseng ismerősen Faludi Gabi neve. Április  7-én, szombaton  egy napfényes-buborékos, workshoppal egybekötött, egész napos, pezsgős házibuliba invitálja az érdeklődőket.


Az egész nap tartó eseményen mindenki elkészítheti saját tavaszi kollekcióját a Faludi G System gondosan előkészített elemeinek segítségével. A buli részletei: https://www.facebook.com/pg/FaludiG/about/?ref=page_internal

A Faludi G egy dinamikusan fejlődő, kis, exkluzív márka, mely filozófiájának és tervezési koncepciójának középpontjába a szépség élvezetét, mint önmagán túlmutató esztétikai élményt helyezi.

A Faludi G brand-et 2011-ben alapította a tervező. A márkát fémjelző vizuális világba kalandozva első pillantásra a harmónia és a szépség ragad meg egy letisztult, kifinomult környezetben. A mögöttük lévő túlfűtött érzelmek vibrálóak, izgalmasak, szürreálisak és meseszerűek. A Faludi G világa a sejtelmes, picit valószerűtlen szépség világa, középpontban a nővel, a nőiességgel. Mintha egy nő belépvén saját nőiességébe, kinyitná Csodaország ajtaját.

Több infó a Faludi G ékszerekről: http://faludig-ekszer.hu/

 

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom