Hazatér a DEAC támadója, a szlovák Erik Piatak

Egészségi állapota miatt nem folytathatja karrierjét a DEAC-nál a szlovák támadó, Erik Piatak. A klub és a jégkorongozó közös megegyezéssel szerződést bontott a napokban. Az egyetemi alakulat menedzsmentje mindemellett máris keresi az ideális játékost a csatár megüresedett légióshelyének betöltésére.

Erik Piatak a Tipsport Ligába (Szlovák Extraliga) feljutott Nagymihályból igazolt a DEAC-hoz júniusban. A gólerős támadó összesen öt Erste Liga meccsen lépett pályára a Debreceni Egyetem hoki alakulatában, ezeken két góllal és két assziszttal segítette csapatát. Az Újpest elleni, hazai találkozó után kiderült, hogy játékos gerincproblémával küzd, amelynek rehabilitációját rögtön a diagnózis után, a Debreceni Egyetem Sportdiagnosztikai Életmód és Terápiás Központjában (SET) elkezdték. A vizsgálatok során felvetődött, hogy a 33 éves hokis felépülése akár több hónapot is igénybe vehet, így a felek a szerződésbontás mellett döntöttek.

Erik Piatak hazájában, Szlovákiában folytatja a rehabilitációt, amelyhez klubunk kitartást kíván, egyben bízunk benne, hogy a kiváló támadó mielőbb vissza tud térni aktív sportolói pályafutásához.

Forrás DEAC

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom