Hogyan lopjunk könnyen, gyorsan 200 milliót?

 Mi ugyanis nem bunkó bankrablók, buta bérgyilkosok, hanem fehérgalléros bűnözők vagyunk.

Vannak ennél sokkal egyszerűbb, a magyar maffiaállam módszereihez jobban illeszkedő megoldások is.

 

Töltsünk le az internetről egy állatihulladék-kezelési projekthez készült tanulmányt. Ne változtassunk raja sokat, elég, ha a neveket felcseréljük, ahol muszáj, a helyszíneket is. Az elütéseket is benne hagyhatjuk, senkit sem érdekel.

Ez idáig nem megerőltető, és ami ezután következik, az sem lesz túlságosan bonyolult. Keressünk egy állami céget, ha nem ismerünk ilyet, jó szívvel ajánlható az Atev Zrt., az minden jó buliban benne van.

Mutassuk meg nekik a tanulmányunkat, ők meg majd szépen rácsodálkoznak.
Te jó ég, mondja majd az Atev Zrt., épp egy ilyen tanulmányt keresek évek óta. Már bejártam érte a fél világot, de sehol sem találtam ehhez foghatót.

Hogyér’ adja, kérdezi az Atev Zrt., De még mielőtt válaszolnánk, már mondja is az árat: 300 millió forint. Néz ránk, hogy erre majd mit lépünk. Az sok, mondjuk neki, mert nekünk is volt gyerekszobánk, igaz, egy levágott lófejre nézett.

Megállapodunk 200 millióban.

Ja, előtte kell egy céget alapítani Szlovákiában, ennek nevében kötjük meg a szerződést. Mondjuk, legyen a neve PlayBev Slo. S. r. o.

Meg kell még hozzá egy szegény magyar ember, teli adósságokkal, mert az ilyen mindent aláír. (Könnyen lehet találni ilyet, szegény magyar emberrel Dunát lehet rekeszteni.). Az kifejezetten előnyös, ha az illető a magyaron kívül semmilyen más nyelvet nem beszél – csak bonyolítaná a helyzetet, ha tudná, hogy mit ír alá angolul és szlovákul.

Adjunk ennek a szegény ördögnek néhány tízezer forintot az aláírásért, ebből ugyan még a fogait sem tudja megcsináltatni, de legalább a hitelezőitől újabb haladékot kaphat.

Ennyire egyszerű a közösből kitalicskázni kétszázmillió forintot. Feljelentés persze lesz az ügyből, meg nyomoznak is majd az illetékesek, de komoly retorziótól nem kell tartani.

Ja, mielőtt elfelejtjük: ezzel a módszerrel nem csak 200 milliót, de ennél jóval több pénzt, teszem azt 500 milliót, vagy tetszés szerinti más összeget is el lehet lopni.

Ma már arra sem kell vigyáznunk, hogy ne mi kapjuk a legtöbbet!

 

fsp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom