Idén új helyszínen a DESZ-KEXX Fesztivál

Augusztus 2-5.-ig kerül megrendezésre nyolcadik alkalommal a hajdúböszörményi DESZ-KEXX Fesztivál, a Hajdúböszörményi Extrém Sportegyesület és a Deszka Bisztró közös fesztiválja. A KEXX a szokásos élőzenei hip-hop, rap és elektronikus zenei vonalon erősít leginkább, de idén kiemelt hangsúlyt kapott a retro zene világa. Természetesen a nevéhez méltóan idén is látványos extrém sportversenyeket kínál vendégeinek a keleti országrész egyetlen extrém sport és könnyűzenei fesztiválja.

A fesztivál új környezetben a Bocskai Strand- és Gyógyfürdő és a Castrum Termálkemping melletti füves területen kerül megrendezésre, így a fesztiválra érkezők napközben élvezhetik a strand nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket.

A három nap alatt közel 70 fellépő lép fel a fesztivál három színpadán. Itt lesznek a hip-hop és könnyűzenei stílus legnagyobb hazai előadói: Curtis, Sub Bass Monster, Beerseewalk, Horváth Tamás, az Animal Cannibals, Hősök, AK26, Rico & Miss Mood az elektronikus zene világából Szecsei, Purebeat, Katapult Dj, Bricklake, Stereo Palma, Chris Lawyer, a retro zene világából pedig a Hip Hop Boyz, Krisz Rudolf, Desperado és Dj Dominique.

A gördeszka, BMX és görkorcsolya versenyek a pénteki és szombati napon kerülnek megrendezésre a Városi Sport- és Rendezvényközpont területén található extrém sportpályán.

A szervezők az ország összes pontjáról várnak versenyzőket és fesztiválozókat egyaránt. Budapestről, Miskolcról, Nyíregyházáról, Mátészalkáról, Debrecenből, Hajdú-Bihar megyei településekből és természetesen Hajdúböszörményből kiemelten.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom