Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    29°C
     

Ismerősétől csalt ki több millió forintot – Videó

Ismerősétől csalt ki több millió forintot – Videó

Lőfegyverei is voltak annak a gyanúsítottnak, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége Debrecenben fogott el.

A police.hu tájékoztatása szerint egy férfi tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy egy ismerősének három alakalommal, különböző pénzösszegeket adott kölcsön, azonban a férfi a több mint 6 millió forintból semmit nem fizetett vissza neki és egy ideje már nem tudja őt elérni.

A nyomozók a beszerezett információk alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen november 21-én, egy debreceni szórakozóhelyen elfogtak. A rendőrök G. Sándort előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság november 23-án elrendelt.

A nyomozók a gyanúsítottnál tartott házkutatás során két – engedély nélkül tartott – lőfegyvert vagy annak utánzatát, valamint lőszereket foglaltak le, amelyek szakértői vizsgálata folyamatban van.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 63 éves férfival szemben üzletszerűen elkövetett csalás bűntett, továbbá lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást, amelyben további nyomozati cselekmények várhatóak.

– police.hu –
Fotó: Illuszráció

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook