Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    10°C
     

Itt van Amerika…

Itt van Amerika…

Az amerikai western filmek világát és hangulatát idéző TB Ranch ma is nagyon meleg szeretettel, és számos érdekes programmal várta a kilátogatókat. A több kiló lenyelhető por teljesen ingyen volt, de kárpótlásul szurkolhattunk egy országos bajnokságon a Trail western épített akadályparkban. Csodálhattuk a lovakat a western Riding Super Hours versenyen. Szoríthattunk, hogy a Quad vagy a lovak az erősebbek, ügyesebbek gyorsabbak. A marha terelés is világszám és nagyon látványos bemutatót rögtönöztek a gazdák és a csodaszép állataik.

Az estébe még lehetett fokozni az addig is gazdag programmal ellátott napot. A Tyuxi Kft által szervezett, bika rodeó idejére már tetőfokára hágott a hangulat, csordultig telt a karám környéke. Izgatottan vártuk, hogy a bohócok és a raiderek mivel kínálnak meg bennünket. Hát izgalomban nem volt hiány. A sors nagy szerepet játszik abban ki milyen bikát kap, és utána maradjon a nyeregben. A „nomen est omen” itt is érvényes, Szőke Gyilkos, nem hazudtolta meg nevét, de a többi állat is méltóságteljesen igyekezte mihamarabb ledobni hátáról lovasát, több kevesebb sikerrel.

A rutinos felnőttek után itt is megmutatta magát a felnövekvő nemzedék. Borjak hátára pattanva láthattuk ember és állat harcát. Hatalmas élmény, élőben is közelről megnézni egy ilyen versenyt.

A napot ismét közös táncolás (Linedance) és Lajsz András jóvoltából koktélok és némi dáridó zárta.

Az út és a versenyek porát lemosva magunkról, holnap ismét bekukkantunk a nyíradonyi Amerikában, csatlakozzatok minél többen.

 

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook