Józanság Napja Debrecenben

A Forrás Lelki Segítők Egyesülete a Debreceni Kábítószerügyi Egyeztető Fórummal közösen hetedik alkalommal szervezi meg a Józanság Napja elnevezésű rendezvényét.

Ma Magyarországon körülbelül egymillió embernek vannak alkoholproblémái, kb. 200 ezer gyógyszerfüggőt és 3 millió nikotinfüggőt tartanak számon, emellett vannak szerencsejáték-függők, munkafüggők, és egyre többen vannak az úgynevezett viselkedésfüggők is.

Május 11-12-án hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Józanság Napja, mely ez alkalommal  is több helyszínen kínál majd programokat.

A résztvevők többek között különböző önsegítő csoportokat, intézményeket ismerhetnek meg: Fordulópont Szenvedélybetegek Rehabilitációs Intézménye; Indulópont Támogatott Lakhatás Intézménye; Forrás Mentálhigiénés Központ; BTESZ Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű, Közösségi Ellátása, GAMMA GT, Anonim Alkoholisták, NA, Magyar Kékkereszt Egyesület Debreceni Csoportja, Szerencsejátékosok Csoportja, Keskeny-úton józanul; Al-Anon, Magyar Ökomenikus Segélyszervezet, Lelkierő Fiatalon A Fiatalokért Egyesület, “Segítő kéz” Lelkisegély Telefonszolgálat.

A Józanság Napján idén is bárkinek részt vehet, a kétnapos rendezvény részletes programja ezen a linken található meg.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom