Kedves Férfiak nagy F-el

Székely Luca gondolatai a Férfiak és a Nők viszonyáról

Kedves Férfiak nagy F-el! 😉 Nézzük csak, mit is szeretnétek tőlünk Nőktől, nagy N-el ! 🤓🙃

Szerintetek legyünk csinosak és szexisek, hogy büszkén sétálhassatok velünk, mint valami trófeával.

De ha más is megnéz minket magamutogatóak vagyunk!

Legyünk dögös cicababák és viselkedjünk úrinő módjára, de azért takarítsuk ki utánatok a budit, és mossuk fel utánatok a koszt! Hallgassuk meg a panaszaitokat, de a miénket vigyük máshová! Tudjunk nélkületek lélegezni, de ha így teszünk, megsértődtök,hogy haszontalannak érzitek magatok mellettünk. Ha a segítségeteket kérjük a terhetekre vagyunk. Ha önállóak vagyunk feministának tituláltok minket! Ha kimutatjuk érzelmeinket nyávogós libák vagyunk! Ha uraljuk érzelmeinket jéghegyek.

Legyünk szépek, szexisek, okosak és műveltek, az ágyban kurvák, a konyhában szakácsnők, az autóban Forma-1es pilóták! Legyünk pszichoterapeuták és egyben erotikus masszőrök!…de adott esetben szívódjunk fel mintha nem is léteznénk! Legyünk ezermesterek, de ha kell, akkor segítségre és támaszra szoruló gyenge nők! Legyünk önállóak, de tegyünk úgy mintha a létünk függene tőletek. Legyen rátok szükségünk, de ne legyünk a terhetekre! És mindezt pontosan összekoordinálva a ti aktuális hangulatotokkal és elvárásotokkal! Legyünk lámpák, akik akkor és olyan fényerősséggel égnek ahogy ti szeretnétek, és akiket szükség esetén egy mozdulattal ki is lehet kapcsolni!

A jó hír számotokra: a fent leírt tökéletes nő létezik! Mégpedig pontosan ott, ahol a tökéletes férfi! 😉🤭

Székely Luca facebook

Forrás Székely Luca facebook

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom