Két kapásuk is volt a debreceni rendőröknek hétfőn

A police.hu tájékoztatása szerint Debrecenben, az Arany János utcában járőröztek a rendőrök 2019. október 14-én 11 óra 30 perc körül, amikor észrevettek egy férfit, akiről olyan információjuk volt, hogy körözik. Az egyenruhások igazoltatták a 29 éves helyi lakost, akivel szemben a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportjának elfogatóparancsa volt érvényben. A rendőrök elfogták a férfit és előállították a rendőrkapitányságra.

Az egyik debreceni körzeti megbízott 2019. október 14-én 15 óra körül a városban járőrözött, amikor észrevett egy buszon utazó körözött személyt. A rendőr értesítette kollégáit, akik már a megállóban várták a 34 éves férfit, akivel szemben a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsa volt érvényben. Az egyenruhások elfogták a helyi lakost és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra – közölte a police.hu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom