Ki a felelőse a MODEM-ben történt képlopási botránynak?

A rendőrség bűncselekmény hiányában lezárta a nyomozást. A biztosító nem fizet, mivel nem találták megfelelőnek a képek őrzését, így a városnak kellene kifizetni a tulajdonos kárát, ami 116 millió forintra plusz a kamatokra rúg.


A Jobbik arra kíváncsi, hogy hogyan történhetett meg ez az abszurd eset, illetve, hogy ki a felelős érte? Felszólítjuk a városvezetést, hogy nevezze meg és vonja felelősségre az illetékeseket! A MODEM-et, mint sok más városi tulajdonban lévő ingatlant a Pannon Guard Zrt. őrzi, így véleményünk szerint egyértelmű, hogy a képek eltűnéséért is ennek a vállalkozásnak kell anyagi felelősséget vállalnia. Itt az ideje, hogy a debreceni fideszes városvezetők számon kérjék a céget, kivizsgálják az ügyet és ha valóban nem volt megfelelő a képek őrzése, akkor a Pannon Guarddal fizetessék ki a kárt! Amennyiben ez nem történik meg, elvárható, hogy a város felbontsa az őrző-védő céggel kötött összes szerződését.

Kulcsár Gergely
országgyűlési képviselő

Kőszeghy Csanád Ábel
debreceni frakcióvezető

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom