Konszenzus híján nem vitázik a Fidesz Debrecenben

Amíg Debrecen három ellenzéki polgármesterjelöltje részéről nincs konszenzus a vitáról, addig a Fidesz önkormányzati frakciója nem kíván foglalkozni ezzel a kérdéssel – közölte a képviselőcsoport kedden az MTI-vel.

Közleményükben arra reagáltak, hogy nyilvános vitára hívta ki Papp Lászlót (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármesterét és kormánypárti polgármesterjelöltjét keddi sajtótájékoztatóján Varga Zoltán, a DK-MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás pártszövetség polgármesterjelöltje.

A Fidesz debreceni frakciója azt írta: 2014-ben Papp László polgármester egy világos stratégiát és egy vonzó jövőképet mutatott be a debrecenieknek.

“Az elmúlt öt év kemény munkával telt, az Új Főnix Terv mára az ország legsikeresebb város- és gazdaságfejlesztési programja lett, amelyet a mai napon a BMW-vel kötött szerződés koronázott meg” – fogalmaztak, hozzátéve: “az ellenzék ez idáig semmilyen jövőbe mutató, megvalósítható stratégiával sem állt elő, csupán választási ígéretek hangzanak el”.

“Egyelőre azt sem látjuk, hogy pontosan miről is kellene vitatkoznunk” – zárul a debreceni Fidesz-frakció közleménye.

(MTI)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom