Kosárlabda Magyar Kupa Debrecenben

Nagy közönségsiker, magas színvonal, hatalmas küzdelem a Kosárlabda Magyar Kupán. A 2018. február 18-án tartott sportrendezvényen részt vett Barcsa Lajos alpolgármester is. A Szolnoki Olaj nyerte a 61. Zsíros Tibor Magyar Kupát, miután a döntőben 15 ponttal legyőzte a Falco csapatát. A bronzérmes az Atomerőmű SE lett.

A döntőben már közel 3000 néző láthatta, ahogy az Olaj állva hagyja ellenfelét, négy perc után már kétszámjegyű volt a különbség. A folytatásban is hihetetlen magas szinten játszottak a csapatok, mindkét fél ötven százalék felett dobta a triplákat, ráadásul időnkét egy-két látványos zsákolással is jelentkeztek.

Hiába küzdöttek becsülettel a vasiak, az idő előrehaladtával egyre egyértelműbbé vált, hogy idén se törik meg a kupaátkot, történetük ötödik döntőjét is elveszítik. A Szolnoki Olaj ezzel hetedik kupagyőzelmét aratta, a döntő MVP-jének pedig Vojvoda Dávidot választották.

– Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata –

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom