Közel járt a bravúrhoz a DVSE

A Bajnok Ligája résztvevő OSC ellen egygólos vereséget szenvedett Komlósi Péter csapata az OB I-ben pénteken este.

A mérkőzést az OSC kezdte jobban és az első negyed felénél kétgólos előnybe kerültek. Az első hazai gólt Kállay Márk szerezte, aki egy büntetőt értékesített. Fél perccel a játékrész vége előtt a vendégek visszaállították a kétgólos különbséget, és 1-3-as vezetésről várták a folytatást.

A második nyolc perc elején újra zárkózott a DVSE, ugyanis Boros Tamás lövése talált utat a vendégek kapujába. Kicsivel később újra az OSC örülhetett gólnak, majd egy emberelőnyös helyzetet Szőke Szabolcs értékesített (3-4). Az utolsó percben két gól is született egyenlő elosztásban, a mieinknél Stefan Vidovic volt eredményes, ezzel pedig 4-5-re vezetett az OSC a nagyszünetben.

A harmadik negyedben újra az OSC talált be, majd Kállay Márk csökkentette az előnyt (5-6). A fővárosiak a játékrész felénél büntetőhöz jutottak, amit ki is használtak. Nem sokkal később Szőke Szabolcs eresztett meg egy életerős lövést, amit a vendégek cerberusa nem tudott hárítani. A negyed további részében a vendégeknek állt a zászló, és a két szerzett góllal 6-9-re vezettek a Debreceni Sportuszodában.

Az utolsó játékrész elején Fejős Róbert vette vállára a csapatot. Két gólt szerzett a játékosunk, amibe egy vendég találat is belerondított (7-10). Ezután mindkét oldalon kihagyott, és kivédett lövések jellemezték a játékot. Három perccel az összecsapás vége előtt Boros Tamás második alkalommal is eredményes volt, amivel egy gólra zárkózott a Debrecen, és közel került a bravúrhoz. Lévai Márton a hazaiak kapusa remek védésekkel tartotta meccsben a csapatát, de az egyenlítés nem jött össze.

A DVSE 9-10-re kapott ki a fővárosi csapattól, de a mérkőzésre kilátogató debreceni szurkolók egy izgalmas, végletekig kiélezett találkozót láthattak. A cívisvárosi pólósok jövő héten vasárnap a Racionet Honvéd ellen zárják a bajnokság középszakaszát, szintén hazai medencében.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom