Miskolcra utazik a DVSE

A kellemetlen emlékű hazai mérkőzést követően idegenben javítana a DVSE a bajnokság középszakaszának hatodik fordulójában.

A két együttes legutóbb március elején találkozott egymással a Debreceni Sportuszodában. Akkor a miskolci együttes tizenegy góllal bizonyult jobbnak. A mérkőzést követően Sike József, a borsodiak mestere is elmondta, hogy nincs ekkora különbség a csapatok között, de akkor miskolciaknak szinte minden megmozdulásuk sikeresnek bizonyult.

Boros Tamás újra bevethető lesz szombaton (Fotó: Nagy Anita)

 

A DVSE az előző fordulóban az Eger csapatát fogadta, és egy kifejezetten jól sikerült második negyed után végül 16-10-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligájában is vitézkedő egriekkel szemben. A Miskolc az előző fordulóban szintén hazai környezetben játszott a Ferencváros ellen. A két csapat a bajnokság mellett az Eurokupa elődöntőjében is megmérkőzött egymással, ahonnan végül a fővárosiak jutottak tovább, és a bajnoki mérkőzésen is zöld-fehér siker született, 9-7-re nyert a Fradi.

A Miskolc elleni mérkőzésről Boros Tamás, a DVSE sérülésből visszatérő játékosa a következőket mondta: „Kevés lehetőségünk volt edzeni a hét elején, mivel Debrecenben játszott a magyar válogatott. Reméljük, hogy nem olyan eredmény születik, mint az előző meccsünkön, ami a gólok száma alapján kicsit már kézilabda mérkőzéshez hasonlított. Mindenképpen az a célunk, hogy azt a tizenegy gólos különbséget minél inkább leredukáljuk, és a lőtt gólok számában is közelebb kerüljünk a Miskolchoz.”

A vendéglátóink jelenleg a felsőházi tabella ötödik helyét foglalják el, ugyanúgy huszonkilenc pontot gyűjtve eddig, mint a Racionet Honvéd csapata. A Debrecen a nyolcadik helyéről várja az összecsapást.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom