Narancssárga riasztás Közép-Magyarország területén

Akár 50 milliméternyi csapadék is hullhat a régióban a heves zivatarok során, sőt jégeső is előfordulhat egyes helyeken. A térség keleti felén pedig akár óránkénti 80-90 kilométeres széllökések is okozhatnak kellemetlenségeket a déli órák után.

Kapcsolódó tartalom

A rövid idő alatt lehulló, nagy mennyiségű csapadék és a viharos erősségű szél miatt  citromsárga riasztások vannak érvényben az Észak- és a Dél-Alföldön, a Közép-Dunántúlon, valamint Észak-Magyarországon.

Az Észak- és a Dél-Alföldön, a Közép-Dunántúlon, valamint Észak-Magyarországon még citromsárga riasztások vannak érvényben, elsősorban a rövid idő alatt lehulló, nagy mennyiségű csapadék és a viharos erősségű szél miatt. Azonban az ország keleti felében számítani lehet rá, hogy a másodfokú riasztást rendel el a meteorológiai szolgálat a várható viharok miatt.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom