Select Page

  • Debrecen időjárása
    Tiszta
    2°C
     

Összeállt a DKV és a Debreceni Egyetem

Összeállt a DKV és a Debreceni Egyetem

Fotó: Wikipédia

A Debreceni Közlekedési Zrt. 2015-ben csatlakozott a Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézetében illetve 2016-ban a Debreceni Egyetem Műszaki Karán folyó  duális képzéshez (gépészmérnök), 2017-ben a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán, a Debreceni Egyetem Műszaki Karán folyó duális képzéshez (műszaki menedzser MSc), illetve a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai  Karán folyó duális képzéshez (villamosmérnök), melynek célja az elméleti és gyakorlati ismeretek összekapcsolásával olyan szakemberek képzése, akiknek a szakmai tudása alkalmassá teszi őket a közösségi közlekedésben történő eredményes munkavégzéshez.

A duális képzés egy újszerű országos képzési rendszer, melynek keretében az elméleti tudás megszerzése mellett olyan munkatárs fog kikerülni a felsőoktatásból, aki kellő szakmai tapasztalattal és versenyképes tudással lép a munka világába.

A duális képzésben, a képzési idő egy része a Debreceni Közlekedési Zrt. debreceni telephelyein történik a gyakorlati oktatásban tapasztalt kollégáink segítségével.

További információ a vállalat oldalán olvasható: dkv.hu

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook