Szavazhat a Debrecen kártyáról

Papp László Debrecen város polgármestere bejelentette,hogy bevezetik az úgynevezett Debrecen városkártyát.

A kártyával számos kedvezményt vehetnek majd igénybe a debreceniek a strandra például átlagosan 30 százalékos kedvezményt nyújt majd a jegy- és bérletárakból.

 

Hozzátette, később szeretnék majd szélesebb körben is használni a kártyát, például kulturális rendezvényeken vagy a tömegközlekedés rendszerében. A polgármester azt is elmondta, jövő év elején létrehoznak egy aloldalt a debrecen.hu honlapon, ahol informálják majd a leendő kártyabirtokosokat.

A kártya a Belügyminisztérium nyilvántartási rendszerével áll majd kapcsolatban, melyen feltüntetik majd a tulajdonosok nevét, fényképét, illetve egy azonosítószámot is.

A kártya kiváltásának feltétele az lesz, hogy az igénylő állandó debreceni lakcímmel rendelkezzen.

A kártya kibocsájtással kapcsolatosan az önkormányzat szavazást indít útjára a közösségi oldalon arról, hogy milyen legyen a Debrecen kártya.

Most akár te is szavazhatsz, hogy nézzen ki a Debrecen kártya! Nincs más dolgod, mint hogy kedveled a szerinted legszebb kártya képét! Eredményhirdetés: 2020. január 20-án itt, a Facebook-on!

Gepostet von Debrecen városa am Samstag, 11. Januar 2020

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom