Select Page

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    6°C
     

Szemtanúkat keresnek a debreceni rendőrök

Szemtanúkat keresnek a debreceni rendőrök

Debrecenben, a Kálvin téren kerékpáros és gyalogos ütközött.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/1434/2018. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi kerékpárral közlekedett 2018. június 9-én 10 óra körül Debrecenben, a Kálvin téren, a Kossuth tér felől a Vár utca irányába, amikor haladása során felment egy – a tér közepén lévő – lépcsősorra, ahol egy szabályosan közlekedő gyalogossal összeütközött. A biciklis az esetet követően megállás és segítségnyújtás nélkül továbbment. A gyalogos nő a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ismeretlen kerékpáros férfi 18-20 év körüli, barna hajú.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook