Szombaton rajtol a 2. TündérFutás

Idén második alkalommal hívja jótékonysági futásra a debrecenieket a Tündérkör Alapítvány. A halmozottan hátrányos helyzetben élő gyermekekért és családokért létrehozott esemény június 2-án 10 órakor kezdődik a Debreceni Köztemető 3-as kapujának körforgalmában.

Fotó: Tündérkör Alapítvány

Nagyon sok nélkülöző családot ismerünk, számukra ajánljuk fel a rendezvényen összegyűlt pénzt. A nevezés teljesen ingyenes, viszont két adományládát is kihelyezünk, melyekbe várjuk a felkínált összegeket. Mindenki csak annyit adjon, amennyit tud, itt a kicsi is nagyon sokat számít. Tavaly 478 ezer 500 forint gyűlt össze, melyet mi, alapítványi tagok, 600 ezer forintra egészítettünk ki, valamint egy 100 ezer forintos ruhautalványt is tudtunk a rászorulók körében hasznosítani.

-mondta Tóth Ferenc, az alapítvány kurátora. A Tündérfutást ebben az évben is számos kísérőprogram színesíti, szórakoztató programokkal várják a család minden tagját, kicsiket és nagyokat egyaránt. Az eseményről részleteket a Tündérkör Alapítvány honlapján és a közösségi oldalán találhatnak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom