Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    10°C
     

Tombolt a vihar!

Tombolt a vihar!

 

A tegnapra ígért záporos, zivataros időszak tegnap éjszaka lecsapott. A legnagyobb károkat a szél okozta, ám a rengeteg csapadéknak köszönhetően volt, ahol a szennyvízaknák ömlöttek ki, és rengeteg úton vízátfolyás volt.

A szél fákat csavart ki, akadozott a mobilszolgáltatás, az áram, valamint az internet is. Az este folyamán több városrészen átmenetileg még a közvilágítás is szünetelt.

A környező városok közül a hatalmas vihar károkat okozott Hajdúszoboszlón, Kabán, Püspökladányban, Földesen, Hajdúszováton, valamint Nagyhegyesen is.

 A közösségi közlekedésben is okozott fennakadásokat a vihar – a DKV közleménye szerint ugyanis a károk miatt villamos közlekedés teljességében szünetel, továbbá a 4-es troli sem jár, és a 2-es és 3-as troliknál járatkimaradásra lehet számítani. Emellett a Széchenyi utca lezárása miatt az érintett trolibuszok és autóbuszok terelőútvonalon fognak közlekedni.

A dehir értesülései szerint nagyobb károk nem születtek Debrecenben, inkább csak fakidőlésekhez riasztották a katasztrófavédelmet.

 

(forrás:dehir.hu)

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook