Select Page

 • Debrecen időjárása
  napos
  30°C
   

Vajon kettejük közül ki ünnepelhet?

Vajon kettejük közül ki ünnepelhet?

Rajtuk még a csoki torta sem fog ki. De azért oda figyelnek, hogy végül mit esznek meg. Mint tegnap, ma is két teljesen más típusú lánnyal ültünk szemtől szembe. Ki tudja? Lehet, hogy egyikőjük ma este örömtáncot fog járni koronával a fején…!

Simon Kitti Noémi:

A szépség múlandó dolog”

 • Veled kapcsolatban nehezen tudom eldönteni: Te „profi” modellként tevékenykedel vagy a divatvilág csak hobbi számodra?

 • Valójában a modellkedés számomra „csak” egy hobbi, mindamellett, hogy a Karát Fashionnak állandó modellje vagyok és már külföldi ajánlatokat is kaptam, ahol modellként dolgozhattam volna, de ezeket az ajánlatokat nem fogadtam el.

– Miért nem? Mi tartott vissza a külföldi munkától?

– Fogorvos szeretnék lenne, és majd itthon szeretném elvégezni az egyetemet. A modellvilág mindig is hobbi marad számomra, de a hivatásom az a fogászat lesz. Meg hát nem is bízom meg a külföldi modell munka lehetőségekben.

 • Milyen szándékkal jelentkeztél alapvetően a versenyre?

 • Elsősorban kíváncsiságból, tapasztalatszerzésből és, hogy kipróbáljam itt is magamat. Egyébként tudni kell rólam, hogy alapvetően izgulós típus vagyok és hát soha nem tartottam magamat szépnek, azonban a visszajelzések mindig mást mondattak velem, így tudtam: össze kell szednem minden bátorságomat, hiszen miért ne sikerülhetne bármi, amit kitűzünk magunk elé?

Ezek szerint akkor az itt létedet felfoghatod egy önbizalom erősítő tréningnek is…!

– Igen, mindenképp, mert itt helyt kell állni és meg fogom mutatni magam. A szépség múlandó dolog és most vagyok fiatal. Az idő múlásán nem változtathatunk.

 

 

Szűcs Brigitta:

Nyerni jöttem.”

 • Sugárzik belőled a tiszta magabiztosság? Miből fakad ez?

 • Van, amit felismerek a külsőmön, ami egyfajta velem született adottság és amit szeretek magamban. Ilyenek például a szemeim. Azokat nem csak én szeretem, hanem másoktól is azt kapom, hogy szépek.

– Hogy állsz a divatvilággal? Hogyan tervezed a jövőd?

– Felszolgálónak tanultam és még szeretnék elvégezni egy lakberendezői szakot, amelynek elvégzése után leginkább csak külföldön tudom elképzelni a jövőmet.

– Mit jelentene számodra Miss Hajdú-Bihar szépségkirálynőnek lenni?

– Már 8 éve Debrecenben élek, ez a város nagyon közel áll hozzám, így hát Debrecent képviselném a cím elnyerésével. Nyerni jöttem a versenyre, szeretném, ha ez valóra is válna!

A mostani két beszélgetéssel lezárunk egy fejezetet. Megismertünk 12 szépséget, és nyerjen bármelykőjük: mindannyian megállták a helyüket. Alakuljon a jövőjük bárhogyan is, mi kívánunk nekik sok sikert és további lehetőségeket a jövőjükre nézve.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook