Zenészek a véradásért a Campus Fesztiválon

Figyelj pénteken a Magashegyi Underground és az Éva Presszó koncerten: megtudhatod, hogy kedvenc előadóid sokszorosan hősök, hiszen – amikor és ha tehetik – vért adnak. Hallgass rájuk! Fesztiválozz, és segíts azokon, akik nem lehetnek itt!

Fesztiválozó véradásra invitálják a vöröskeresztesek a Campus Fesztivál vendégeit és résztvevőit július 20-án, 21-én 10 órától 17.30-ig. A véradókamion „személyesen” lejön a nagy alkalomra, és légkondicionált terében, kellemes körülmények között adhatnak vért a segítő szándékú ifjak és örökifjak a fesztivál bejáratánál. Bíborka, a Magashegyi Underground énekesnője, és az Éva Presszó tagjai, érdeklődésünkre elárulták, hogy szívügyük a véradás, és – amikor tehetik – vért adnak.

A véradás a donor egészségét is szolgálja, hiszen aki véradó, biztosan tudja, hogy egészséges: a véradást alapos orvosi ellenőrzés előzi meg, és a levett vér teljes körű szűrővizsgálaton esik át. A szervezők kérik a véradókat, hogy hozzák magukkal személyi igazolványukat, lakcím- és TAJ-kártyájukat. A véradás előtt étkezzenek a napszaknak megfelelően, és fogyasszanak bőségesen alkoholmentes folyadékot. Véradás után sört, zsíroskenyeret, édességet kapnak, és több sorsoláson is részt vesznek. Mint korábban is jeleztük, nyerhetnek fitness-bérletet, paintball-belépőt, 35 000 forintos nyaralási kedvezményt. A fődíj egy egész hetes, kétszeményes nyaralás Görögországba, Makrygilosba.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom