Miért a Hajduracing Gokartring? – most megkapod a válaszokat

Mikor terveztétek el, hogy csináltok Debrecenben egy gokart pályát?
Rendszeresen jártunk ki még régebben a régi gokart pályákra Debrecenben, illetve bárhova megyünk, mindenhol kipróbáljuk, ahol található. Sajnálattal vettük annó, hogy bezárt itt Debrecenben. Kb. 1 éve merült fel bennünk az ötlet, hogy érdemes lenne létrehozni egy pályát ismételten itt helyben, és kerestük a lehetőséget, illetve a megfelelő helyet hozzá. A Balmazújvárosi út 14. szám alatt található 20000 m2-es terület jó helyszínnek tűnt, hiszen egy zöld övezetes pályát álmodtunk meg, ahol nem csak a gokartra lehet fókuszálni, hanem egyéb szabadidős lehetőségre is. Alkalmas a terület sütés- főzésre, illetve nagyobb rendezvények, találkozók lebonyolítására is. Az álmunk megvalósult, és tervben van a folyamatos fejlesztés.

Mikor nyitottatok ki és hol található a pálya?
2015.05.01.-én volt a megnyitónk. Debrecenben a Balmazújvárosi út 14.szám alatt található a pálya, ahogy esetleg többen ismerik, a régi autópiacnál. Megközelíthetősége nagyon egyszerű, ki is van táblázva, parkolási lehetőség közvetlenül a pálya mellett.


Miket tapasztaltok a vendégeknél, visszajárnak, esetleg vannak e kívánságok a pálya jobbá tétele érdekében?
Nagyon sok visszajáró vendégünk van, akik nagyon jól érzik magukat nálunk, hiszen komfortos, üdítő automatával felszerelt vendégváró területen le tudnak kényelmesen ülni, iól elbeszélgetnek, illetve a team tagok is bekapcsolódhatnak a beszélgetésbe. A jó hangulatról a jó zene, és természetesen a gyors és technikás pálya is gondoskodik. Amikor kiszállnak egy egy futam után a vendégek a gokartokból, mindig mosolyt látunk az arcokon, illetve a kihívást a szemekben, hogy „következő futamban biztos jobb köridőt megyek”!

Vannak-e akcióitok, ha igen, akkor milyen akciókkal kedveskedtek a vendégeknek?
Minden héten van nyereményjáték a facebook-on, ahol ingyen futamokat sorsolunk. Vannak akciós hétvégéink, melyeket előre meg szoktunk hirdetni. Szerződtünk le nagyobb multi cégekkel, akiknek a dolgozóik kedvezménnyel tudnak gokartozni. Az Europethrob alkalmazással együtt minden héten akciózunk.


Milyen és mekkora gépjármű parkkal rendelkeztek?
Felnőtt gokartjaink Honda motrorral szerelt 270ccm gokartok, a gyermekgokartok pedig szintén honda motorral szerelt 160 és 200 ccm gokartok. Az igazán kicsiknek elektromos quad és elektromos kisauto.


Milyen tervetek van a jövőre nézve? Lesznek a szolgáltatásokban bővítések?
Tervek vannak, de előre nem szeretnénk nyilatkozni. Hosszú távon gondolkozunk, szeretnénk egy olyan komplexumot létrehozni, ahova szivesen kijönnek a fiatalok, de a kisgyermekes családok és az idősebb korosztály is.


Végül, de nem utolsó sorban, milyen lehetőségek rejlenek a pályában és környékén? Kik és mire használhatják jelenleg?
A terület nagyságából és adottságából adódóan sok a lehetőség, szeretnénk még sok mindent megvalósítani, technikai sport szempontjából bármire van lehetőség.

 https://www.facebook.com/hajduracinggokartringdebrecen

Köszönjük a válaszokat!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom