A Romance Tv Magyarországon

 A Romance Tv nagyon sikeres a német nyelvű piacokon és Lengyelországban, most pedig meghódíthatja Kelet-Európát is. A Romance Tv csatorna formátumot nemzetközileg a Mainstream Networks Holding Gmbh. & co. KG működteti, a Mainstream Media AG leányvállalataként.

A Mainstream Networks Holdingban 26%-os tulajdonrésze van a ZDF Enterprises Gmbh-nak. A két új csatorna működtetésére a Mainstream Networks egy román és egy magyar leányvállalatot alapított, melyeket Tim Werner és Ralf Gabor irányítanak ügyvezető igazgatóként.

Az új piacok potenciálisan 7 millió új előfizetőt hozhatnak a most meglévő 8 millió mellé, de a tulajdonosok abban reménykednek, hogy egy éven belül átlépik a 10 milliós küszöböt.

Romániában és Magyarországon a Tematic Media Group felel a Romance Tv sales és marketingtevékenységért. A TMG nagy tapasztalattal rendelkezik a közép- és kelet-európai piacokon. A csoport erőssége a régiós disztribúció, mind a saját, mind a portfólióba tartozó partnercsatornák tekintetében.

A magyar és a román nézők exkluzív romantikus sorozatokat és filmeket láthatnak idén májustól. Magyarországon szinkronizálva, Romániában feliratozva, eredeti haggal élvezhetik a műsort.

2008-as indulása óta a német nyelvű piacokon a Romance tv fontos szereplő lett. A női közönséget célzó kábel tv-k közül ez a legnépszerűbb. Az első sikeres , Németországon kívüli projektjük a lengyel Romance Tv volt, amely az elmúlt időszakban vonzó műsorainak köszönhetően 100%-os lefedettséget ért el a kábel tv-s piacon.

Tim Werner a Romance Tv ügyvezetője és a Mainstream Media AG igazgatósági tagja az indulás kapcsán azt mondta:

“A szerelem és a szenvedély mozgatja az egész világot. Nincs még egy olyan tv csatorna, amely ezekre az érzésekre építené ilyen magas színvonalon a produkcióit. Biztosak vagyunk benne, hogy a sikertörténetünk folytatódik a nemzetközi terjeszkedéssel. Ebben csak megerősít bennünket partnerünk a Tematic Media Group, amelynél jobban senki nem ismeri a román és a magyar piacot. A Romance Tv tökéltesen beleillik kábelcsatorna portfóliójukba. Ahogy a német nyelvterületeken és Lengyelországban, úgy reményeink szerint az új piacokon is a vezető kábeltelevíziók között lesz a Romance Tv.

„Örülünk, hogy az AETN, az AMC, a Scrippnetworks és a Viacom mellett tovább nőtt a nemzetközi portfóliónk a Romance Tv-vel.” – tette hozzá Radu Morar a Tematic Media Group tulajdonosa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom