Liberálisok: Honnan van Szabó Zsolt milliárdja?

A Magyar Liberális Párt haladéktalanul választ vár arra kérdésre: honnan van az Orbán-kormány államtitkárának, Szabó Zsoltnak több mint egymilliárd forintja, ami egy Belize-ben bejegyzett offshore cégnek a bankszámláján parkol? A Liberálisok szerint Szabó törvénysértést követett el azzal, hogy vagyonnyilatkozatában sem számolt be hatalmas vagyonáról. Elvárjuk, hogy a hatóságok azonnali hatállyal indítsanak vagyonosodási eljárást vele szemben.

Derítsék ki, hogyan tett szert a kormánypárti politikus erre a rengeteg pénzre, és miért titkolta el a nyilvánosság előtt. Az elmúlt időszakban több kormányzati vezetőről is botrányos történetek jelentek meg. Lázár János be nem vallott villája, Semjén Zsolt helikopteres rénszarvas-vadászata, Kósa Lajos milliárd eurós csengeri kalandja is felveti a törvénysértés gyanúját. A választók április 8-án dönthetnek arról, hogy kormányváltás esetén a Változás Szövetsége közös erővel elszámoltassa az urizáló és korrupt fideszes politikusokat.

( MTI – OS, Fotó: kormany.hu )

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom