Liberálisok: Tájékoztatást követelünk a gyémánttá vált “alkotmányos költségekről”!

A Magyar Liberális Párt arra kéri az Orbán-kormányt, hogy haladéktalanul reagáljon a Magyar Nemzet hétfői hírére, amely szerint a nyertes uniós pályázatok után “alkotmányos költség” keretében jutalékot kellett visszaosztani fideszes politikusoknak.

A Liberálisok tudni szeretnék, hogy valóban több ezer milliárd forintot sikkasztottak-e el kormánypárti politikusok a Magyarországnak szánt európai pénzek lefölözésével. Tudni szeretnénk, hogy kik vettek részt a magyar adófizetők megkárosításában, mióta tart a törvénysértés, és mennyi pénzt loptak el így a magyar emberektől. A Liberálisok választ várnak a magyar hatóságoktól arra is, hogy eddig miért nem kezdeményezték az Orbán-kormánnyal kapcsolatban súlyos vádakat megfogalmazó férfi kihallgatását. A Liberálisok egyúttal felkérik a magyar kormányt, hogy minden uniós pénz kifizetését függesszék fel, amíg nem tudják bebizonyítani, hogy a pénzek elköltése törvényes rendben zajlik!

(MTI)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom