Verhofstadt támogatásáról biztosította a Liberálisokat a választási küzdelemben

Guy Verhofstadt, az ALDE (a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért) Európai parlamenti frakcióvezetője Fodor Gábornak küldött üzenetében támogatásáról biztosította a Liberálisokat a választási küzdelemben. Üzenetében megírta, hogy szoros figyelemmel követi a magyarországi helyzetet és a választási kampányt, reményét fejezi ki, hogy ez a választás fordulatot hoz az ország életében, és lehetővé teszi, hogy végre megszabaduljunk Orbán Viktor illiberális rendszerétől.

Verhofstadt ebben a küzdelemben minden demokratikus erőt támogat és nagyra becsüli a Liberálisok részvételét a Változás Szövetségében. A szabadság és a demokrácia iránti elkötelezettségét azzal is kifejezi, hogy szombaton, a kampány utolsó napján rövid időre Magyarországra jön. Személyesen is találkozik Fodor Gábor pártelnökkel, Bősz Anett ügyvivővel és a Liberálisokkal, hogy jelenlétével is segítse a változás erőit.

A Liberálisok Verhofstadt támogatását és részvételét a kampányban erős jelzésnek tartják, amely kifejezi az európai demokratikus és liberális vezetők szilárd elkötelezettségét Magyarország szabad, demokratikus és európai jövője iránt.

(MTI – OS)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom