Ezeket a sorozatok nézd, hogy túléld a Valentin-napot!

 Megrögzött szingli

Kivel is lehetne szebb ez a nap, mint azzal, akit igazán szeretünk: saját magunkkal! Ez nem vicc, hiszen gondoljunk csak bele, mennyivel olcsóbb, egyszerűbb, és nem utolsó sorban kevesebb tervezéssel, illetve szervezéssel jár, ráadásul senkinek nem okozol csalódást és senki sem sértődik meg, ha esetleg megfeledkezünk a Valentin-napról! Az Agymenők sztárjai tudják, hogy mi kell egy megrögzött szinglinek; izgalmas lakótársak, rengeteg kínai kaja és videojátékok minden mennyiségben.
 

 

Javíthatatlan romantikus

A piros betűs ünnepek mellett Bálint napja is rikító színű filccel, vastagon bekeretezve virít a naptáradban? Már tavaly tudtad, hogy milyen cukisággal leped meg a párodat? Akkor dugd csak vissza a szekrény mélyére, ráér az még jövőre is. Idén egy mindennél különlegesebb ajándékkal lepd meg a kedvesedet: bújjatok össze a Mike és Molly című sorozat előtt, és merüljetek el – lelkiismeret furdalás nélkül – az otthonra rendelt kajahegyben.
 

 

A Valentin-napot bojkottáló pár

Irtóztok az éttermekben duruzsoló párocskáktól? Felfordul a gyomrotok a rózsaszín szíves dekorációtól és a vörös rózsáktól? Legszívesebben mackónadrágban, a kanapén elterülve vészelnétek át a Valentin-napot? Akkor a Rémálomgyár béna testvérpárjának döcögős élete biztosan elfeledteti veletek a szerelem ünnepét. Ben és Jack Dolfe-t amatőr filmes próbálkozásaikat elnézve úgy fogjátok érezni, hogy ez is csak egy szimpla vasárnap.

 

Férj, aki elfelejtette a szerelmesek napját

Elfelejtettél a feleségednek kedveskedni A MEGLEPETÉSSEL? Ha nem éreznéd magad elég rosszul, válaszd a Modern Család Valentin-napi epizódjait, melyek garantáltan olyan lelkiismeret furdalást okoznak, amitől többé sosem megy ki a fejedből február 14-e. Bónusz: kisgyermekes apukáknak külön csemege lehet az Anyám Borogass című sorozat is, amely eszedbe juttatja, hogy milyen jó csapat is vagytok a feleségeddel.
 

 

A friendzone-ban ragadt lúzer srác

Ahelyett, hogy vágyaid tárgyáról álmodozva, százszorszépszirmokat tépkedve várod a csodát Valentinkor, inkább kapcsolj a Comedy Centralon a Dokik című sorozatra, és tanuld el J.D. csajozós trükkjeit. Hiszen ki ismerhetné jobban a friendzone-t, és az onnan kifelé vezető utat, mint a kultsorozat esetlen dokija, aki képes volt leakasztani egy olyan csaj, mint Elliott (aki ugye nem más, mint az Így jártam anyátokkal Stellája). Ha pedig a haladó szintet választanád, akkor nézd a Joey-t, ami után az olyan csajozós mondatok, mint a „Na mi a helyzet?” már éles helyzetben is bevethetőek lesznek.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom