A Halálos természet a legjobbak között

José Simon art director, grafikus így méltatja a tárlatot: “Figyelem: A kiállítás egyes területeit csak 16 éven felüliek látogathatják! – ez egy elég jó PR fogás is lehetne, ha olyan elterjedt lenne az ilyen módszer a hazai képzőművészet világában (sajnos nem az). A tárlaton 14 kortárs magyar képzőművész szembesíti a nézőt a legbensőbb félelmeinkkel, hatásos és látványos gesztusokkal, különböző pop-kulturális, vagy filmes utalásokat használva. Az egyik kedvenc szobrászom, Fülöp Gábor művei is láthatóak, szóval ajánlom mindenkinek, aki nem nézte meg eddig, különben sem árt néha elhagyni a fővárost.”

A Highlights of Hungary oldalán ( http://www.highlightsofhungary.hu/ ) február 6-ig lehet szavazni a debreceni tárlatra.

 

Csütörtökön egyébként tárlatvezetést is lesz a Halálos természeten. A horror, pszichothriller és sci-fi elemekkel átitatott kiállításon Kovách Gergő és Péli Barna képzőművészek vezetik végig az érdeklődőket este 6 órától.

A tárlatvezetés ingyenes, csak a kiállításra szóló belépőjegyet kell megváltani.

 

A Halálos természet című kiállítást március 2-ig látható a MODEM harmadik emeleti kiállítóterében.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom