BrennanSavage Budapestre is elhozza új lemezét

LilPeep egyik legközelebbi barátja, BrennanSavage új lemezével turnéik Európában, ha pedig már erre jár, tavalyi koncertje után ismét meglátogatja a magyar közönséget is november 24-én, a Dürer Kertben.

BrennanSavage gyerekkori jóbarátja volt a tragikus módon elhunyt LilPeepnek, tiszteletére írta meg a Reflection című dalát is. Sokan úgy is tartják, ő lehet az, aki az ikon nyomdokaiba léphet.Brennan 2016-ban jelentette meg első EP-jét, majd egy év múlva bemutatta Badlands című debüt lemezét, idén pedig elkészült a második nagylemez, a Tragedy is. Ahogy a cím is sejteti, az album meglehetősen súlyos dalokat rejt magában, tele melankóliával, mentális trükkökkel és szeretettel. A Long Beach-i rapper ezúttal DrippinSoPretty társaságában veszi be Európát, találkozzunk november 24-én a Dürer Kertben!

BookingMachinepresents:
BrennanSavage’s European Tour – Tragedy
Időpont: 2019. november 24. 20:00
Helyszín: Dürer Kert
Jegyek: 4500 Ft (elfogyott!), 4900 Ft
Jegylink: https://tixa.hu/brennansavage2019_durerkert
Event: https://www.facebook.com/events/509870906226524/

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom