Select Page

  • Debrecen időjárása
    Tiszta
    -2°C
     

Ezek a karácsonyi képeslapok lesznek a menők az idén

Ezek a karácsonyi képeslapok lesznek a menők az idén

 Ugyanakkor az sem mindegy, milyen képet szeretnénk kialakítani cégünkről és mely területen tevékenykedünk. Míg egy fiatalos, modern csapat nyugodtan bevállalhatja a modern képeslapokat, addig egy ügyvédi irodához vagy komoly kereskedelmi céghez inkább passzolnak a klasszikus megoldások.

Klasszikus színek és minták

Legyen szó bármilyen üzleti kapcsolatról, a hagyományos színekkel, mintákkal ellátott karácsonyi képeslap garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ezek a típusok kifejezetten akkor javasoltak, ha szeretnénk megtartani a távolságot az üzleti partnerek felé, és egyfajta elegáns, stílusos darabot mellékelnénk az ajándék mellé, vagy küldenénk el. Természetesen nem csak a céges image építésére ajánlottak a klasszikus karácsonyi képeslap fajták, hanem akkor is, ha magáncélú ajándékozásról van szó.

Vannak olyan helyzetek, amikor a humoros, romantikus vagy éppen kedves állatos karácsonyi képeslap nem bizonyul megfelelő választásnak. A ritkán látott ismerősök, a kevésbé közel álló személyek vagy a távoli rokonok köszöntésére a klasszikus képeslapok lehetnek a megfelelőek. A fenyőfák, a havas táj, a hófödte dombok vagy a már feldíszített karácsonyfa azok a minták, amelyek leggyakrabban visszaköszönnek ezekről a képeslapokról.

Egyedi megoldások a különlegesség jegyében

Ha ajándékozásról van szó, akkor a különleges megoldások mindig is nagy népszerűségnek örvendtek. Amennyiben a céges image lehetővé teszi, és az üzleti kapcsolat jellege is megengedi, akkor az egyedileg tervezett minták, feliratok biztosan célba találnak. Akár a saját működési területtel is összhangba hozható a karácsonyi képeslap mintája. Nagyon fontos azonban az, hogy minden esetben törekedjünk a kiváló minőségre, ezzel ugyanis a céges image építése érdekében is sokat tehetünk.

Magáncélra választott karácsonyi képeslap kapcsán ma már rendkívül széles választék áll rendelkezésre. A humoros fajtáktól kezdve a megható idézetekkel ellátottakon keresztül egészen a különleges, zenélő, látványos elemekkel gazdagított típusokig sokféle közül választhatunk. Az irányelv minden esetben a megajándékozott személye és a hozzá fűződő kapcsolat legyen.

Modern minták, trendi formák

Napjainkban már nem szükséges ragaszkodni a piros, a zöld, az arany színekhez és a klasszikus megoldásokhoz. Igényeink szerint választhatunk csíkos, vintage mintákkal ellátott, vagy éppen romantikus elemekkel kombinált karácsonyi képeslap fajtákat is. Az üzleti életben mindez annyiban módosul, hogy a túlzott személyeskedés természetesen kerülendő. Az egyedi formájú karácsonyi képeslap magában hordozza azt a lehetőséget, hogy saját cégünket népszerűsítsük úgy, hogy az ünnep meghitt jellegét sem kell feláldozni a marketing oltárán.

Saját készítésű karácsonyi képeslap

Végül, de nem utolsó sorban mindenképp említést érdemelnek a saját készítésű képeslapok, melyek újra nagyon népszerűek. A családtagok, barátok sokkal jobban örülnek ezeknek, mint az üzletekben sorakozó egyen-megoldásoknak. A saját magunk által megálmodott és elkészített darabokkal garantáltan örömet szerezhetünk, a hozzájuk szükséges alapanyagokat pedig bármelyik kreatív

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook