Török és Társai, Tömítésgyár és Szolgáltató Kft.

A Török Kft. Által gyártott tömítések minden hőmérsékleten és nyomáson garantálják a tartós tömítettséget. Speciális, különleges anyagokhoz szükséges tömítések gyártását is vállalják. Körülbelül ezerféle termékből álló skálával állnak a vevő szolgálatára.

Nem csupán a profitot és a piaci érdekeket tartják szem előtt, nagy hangsúlyt fektetnek a versenyképes és a vevő szempontjából is megfelelő árak kialakítására. Szeretnék elérni a vásárlói igények teljeskörű kielégítését, hosszútávon is.

A tömítések gyártása mellett foglalkoznak lakossági felhasználású műanyagtermékek gyártásával is, köztük a különösen érdekes hógolyókészítővel.

A vásárlás könnyítésére szolgál, hogy nem kell utazni, akár online is megrendelhetjük a kiválasztott termékeket webshopjukban. Szállítanak az ország egész területére szállító járművekkel, illetve postai úton is. Termékeik viszonteladóikon keresztül is megvásárolhatóak, melyeknek listája megtalálható a www.tomitesgyar.hu és www.hogolyokeszito.hu oldalakon.

 

Elérhetőségek:

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 7-12, 13-16 óra között

Török és Társai Tömítésgyártó és Szolgáltató Kft.
4200 Hajdúszoboszló, Baross u. 4.

Telefon: 52/363-390

E-mail: torok@netform.hu

Weboldal: www.tomitesgyar.hu

 

 

 

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom