Endi és Pali bá újra támad a Comedy Centralon!

Újra találkozhatunk Kovács András Péterrel és Janklovics Péterrel a Comedy Central képernyőjén! A jól összeszokott stand-upos páros ismét látható egyperces, ám annál szórakoztatóbb kisvideóival a Viacom humorcsatornáján. A divatos NDK-s pornóbajuszt viselő, hebehurgya Endi és a mindenkinek szemrebbenés nélkül beszóló, nyers stílusú Pali bá ezúttal Mélygarázs címmel veszi célba a rekeszizmainkat.

Az előző két nyári és egy téli szezon során Endi és Pali bá valóságos népi hőssé vált, a Mélyvíz című egyperceseikből szállóigék és aranyköpések tucatja született. Az első évadban vízparton, ügyefogyott úszómesterekként, tavaly pedig lehúzós pincérekként láthattuk őket, majd télen Mikulásnak és Krampusznak öltözve próbáltak zsebpénzt keresni. A két fura fazon ezúttal Mélygarázs című produkciójával tér vissza a Comedy Central képernyőjére.

„A vendéglátás után úgy gondoltuk, olyan helyzetben maradunk, amely hétköznapi, és mindenki számára ismert, ezért döntöttünk idén a taxis világ és szituációk megformálása mellett. Az emberek sokszor sztereotipizálják a taxisofőröket, de természetesen, néha a kuncsaftok is idéznek elő olyan szituációkat, amelyek megérik, hogy elmeséljük őket… Most mindkét körre ráhúzzuk a vizes lepedőt!”

mondta Kovács András Péter, aki a divatos NDK-s pornóbajuszt viselő Endi megformálása mellett ezúttal is a műsor producerének feladatkörét látta még el.

Az ötleteket saját tapasztalatokból és történetekből is merítettük. Mindannyian hallottunk már históriákat arról, hogy a sofőr elmeséli a magánéletét utasának, vagy épp fordítva, pszichológus szerepben tündököl a sofőrség mellett. Janklovics Petivel megint hoztuk a formánkat, így reméljük, a nézők ezt is legalább annyira szeretni fogják, mint az előző évadokat. Remekül éreztük magunkat a forgatásokon, nem kis feltűnést keltve, úgyhogy már várjuk a visszajelzéseket a tévés debütálás után.”

Mélygarázs, azaz Endi és Pali bá új egypercesei mindennap a Comedy Central műsorán

Mélygarázs egyperces videó:

Produkció forgatásáról készült videó:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom