Premierrel vár a Paramount Nyári Mozi

Az Expedíció Natalie Portmannel az A38 Hajón

Az Expedíciót ma először vetítik Magyarországon a Paramount Nyári Mozi keretében. A film idehaza eddig csak online volt látható, de ma este az A38 Hajó fedélzetén bárki megnézheti a „hullámok felett”.

Az izgalmas történet egy biológusnőről szól (Natalie Portman), aki csatlakozik egy csak nőkből álló expedícióhoz az X Térségbe, mely egy titokzatos vadon Florida déli végén, amit lezárt a kormány. Kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik a bizarr tájban, amely mindent elnyel és átalakít, ami az útjába kerül. A történet nem egy szokványos sci-fi, így igazán különleges estét ígér még a legnagyobb filmfanatikusoknak is. Néhányan korszakos filmnek tartják, az persze csak hosszú évek múlva derül majd ki, hogy ez a kijelentés megállja-e a helyét. Egy biztos: az alkotók már a film első pillanatától kezdve számos váratlan fordulattal teszik próbára a nézők idegeit, néhol horrorral fűszerezve az izgalmakat.

A Paramount Nyári Mozi soron következő vetítése ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook-oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán, a www.paramountchannel.hu-n.

 

Paramount Nyári Mozi június 4-től szeptember 3-ig

MOZIZZ A HULLÁMOK FELETT!

A Paramount Nyári Mozi budapesti programja az A38 Hajón:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom