Transformers 5 – Anthony Hopkins is csatlakozik a stábhoz!

 A Transformers 5. részének forgatásai jelenleg is zajlanak, ha minden igaz a stáb Kubában tölti mindennapjait, illetve azt is tudjuk már, hogy az új rész a The Last Knight címet kapta. A főszerepben Mark Wahlberg az, akit visszatapsoltak, de Josh Duhamel visszatérésére is számíthatunk, na meg ugye Optimus Prime sem marad ki a buliból, ráadásul ez alkalommal is központi szerepet kap és nem is szólalhatna meg más hangján, mint Peter Cullen-én.

A helyzet viszont az, hogy egyelőre fogalmunk sincs arról, hogy Hopkins milyen szerepet vállalt, a fáma erről már nem szól és egyelőre titkolják. A csiripelős oldalon található szöveg fordítása valahogy így néz ki: „Cyberton legújabb lovagjának már van arany páncélja…”

Ez a kiírása persze rögtön beindította a rajongók fantáziáját, akik úgy gondolják, hogy a legendás színész jó eséllyel Goldbug eredeti hangját kölcsönözheti. Szerintünk az igazi az volna, ha Sir Anthony Hopkins nem csak hangként, hanem teljes valójában is megjelenne, de ha ezzel kell beérni, akkor ezzel kell beérni. Mindenesetre ez ügyben még hivatalosan nem pontosítottak.

Hopking egyébként hiába 78 éves nem igazán pihen. Az elmúlt évben három filmben is láthattuk, elrabolták A Heineken-emberrablásban, ő volt Colin Farrell ellenlábasa a Gyilkos ösztönben, de a Blackway című thrillerben is láthatták a szerencsések. A sort persze 2016-ból is folytathatjuk a Westworld című sorozattal, vagy a Misconducttal, de nyáron érkezik Nicholas Hoult és Felicity Jones főszereplésével a Collide is, ahol azért Hopkinsnak is oszottak lapot. Ja és habár 2017-ben érkezik, de a Thor: Ragnarok is említésre méltó, hiszen Odin szerepében várhatóan szintén visszatér.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom