Az Index munkatársai kipróbálták, hogyan is lehet lopni érintéses bankkártyáról – VIDEÓ

Biztos sokakban felmerült már ez a dolog, hogy vajon biztonságos-e a paypass-os bankkártya? Nem tudják-e csak úgy simán érintéssel trükkös csalók ellopni a pénzünket?

A paypass-os bankkártyákkal pin kód beírása nélkül lehet fizetni Magyarországon 5000 forintos összeghatárig, küldölfön ez az összeg 20 euroig érvényes. Sokan használják ezt országszerte, világszerte, de vannak akik félnek tőle, ugyanis azért az emberben ott van az a gondolat: de mivan ha….

Lássuk, ha egy szórakozóhelyen, egy bárban vagy egy kávézóban a táskánkhoz érintik a fizetős terminált és a bankkártyánk benne van a pénztárcánkban, vajon le tudják csippantani a kártyánkról a pénzt?

Ezt tesztelték le az Index munkatársai, nézzük is meg a videót:

Összefoglalva tartsuk mindig a bankkártyánkat pénztárcában és akkor nyugodtan megbizonyosodhatunk róla, hogy a pénzünk biztosnágban marad.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom