Select Page

  • Debrecen időjárása
    Főleg felhős
    13°C
     

Megdöbbentő 1954-es fotók bizonyítják, hogy Stonehenge-t akkor építették újjá

Megdöbbentő 1954-es fotók bizonyítják, hogy Stonehenge-t akkor építették újjá

Stonehenge felvételek 1954-1958

Mindenkor, minden kormány foglalkozott csalásokkal. A képek 1954 és 1958 között készültek.

Az olvasók első rekaciója az lehet, hogy a képeken az “ősi megalitok” “cseréje” vagy “helyreállítása” látható, de a további információk valószínűleg gyökeresen meg fogják változtani a véleményüket. A korai fotókon jól látszanak a fehér körök, melyek a jövőbeli építkezés helyét jelölik az építők számára. Az objektumok kijelölése egy sima, érintetlen gyepen történt meg.

Ha a további képeket figyelmesen megnézzük, akkor látható, hogy a hadsereg is részt vett az építkezésben, illetve az egész terület szögesdrót kerítéssel van körbevéve, hogy a jövőbeli “küklopszi druida építményt” védjék a kíváncsiskodó szemek elől. A képeken szerepelnek a “megrendelő képviselői”, akik nem tisztviselők, építők, vagy környékbeli lakosok.

A szerző megemlít néhány úgynevezett “kevésbé ismert tényt” is:

1. Első alkalommal 1898-ban tartottak hadgyakorlatot Stonehenge területén.

2. Azóta, és a 2. Világháború előtt a Brit Védelmi Minisztérium vásárolt fel nagy földterületeket a környéken.

3. A Védelmi Minisztérium tulajdonában van 390 négyzetkilométer (!) terület Stonehenge környékén, mely területek közül néhány állandóan zárva van, vagy a hozzáférése erősen korlátozott. A terület közelében északra egy katonai bázis található északra másfél kilométerre, 5 kilométerre délkeletre pedig egy katonai kifutópálya.

4. Korábban Stonehenge közelében vasút és repülőtér volt, melyeket a későbbiekben megszüntettek (más források szerint a katonai repülőtér sokkal közelebb, nagyjából másfél kilométerre volt Stonehenge-től.)

5. 1943-ban Imber falut (17 kilométerre Stonehenge-től) kilakoltatták. Egy Imber-ről szóló cikkben azt írják, hogy a falu a mai napig katonai ellenőrzés alatt áll.

http://en.wikipedia.org/wiki/Imber

6. Stoneghenge-től két kilométerre északra található a Királyi Tüzérségi Iskola, ahol az év 340 (!) napján folyik lőgyakorlat.

http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_School_of_Artillery

7. Kilenc kilométerre délkeletre a katonai repülőtér után található a Védelmi Tudományos és Technológiai Laboratórium, melynek tevékenysége elsősorban titkos.

http://en.wikipedia.org/wiki/Defence_Science_and_Technology_Laboratory

8. 17 kilométerre Stonehenge-től nyugatra fekszik egy katonai bázis, és harci (Apache) helikopter repülőtér.

9. Stonehenge környékén nem végeztek mezőgazdasági tevékenységet, az állítólagosan évszázadok óta felhalmozódott fel nem robbant aknák veszélye miatt. A Stonehenge körüli területek tudományos értéket szereztek (tudományos szempontból különleges terület), mint a legutolsó természetes pázsit Angliában – és talán egész Európában.

 

 

Összefoglalva:

Stonehenge körülbelül 100 éve egy zárt terület, katonaság őrzi, és katonai repülőgépek és helikopterek járőröznek a környéken.

A helyi lakosokat a 2. Világháborúban elköltöztették gyakorlatozás ürügyével, falvak felett vette át az ellenőrzést a hadsereg, és ez a helyzet a mai napig fennáll.

A mezőgazdasági tevékenységet a síkságon, ahol Stonehenge található, betiltották.

A területen egy olyan infrastruktúra volt, amely nagyszabású építkezéseket tett lehetővé (köztük repülőterek és vasúti hálózat), amelyeket azóta megszüntettek, mint ami felesleges.

Más szóval minden világos. A védett területeken a Brit Védelmi Minisztérium tudatosan és célirányosan emelte az “ősi központi civilizáció nagy örökségének emlékművét”, ami nem feltétlenül kézenfekvő módon és szándékosan lett egy megépített “spirituális” vallási központ.

Kétségtelen, hogy az “emberiség hagyatéka” és a “spiritualitás” mennyire fontos szempont ennél az “örökségnél”, és az a “tudomány”, amely hatalmas mennyiségű “kutatást” szült az évtizedek alatt.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy egy újabb rejtéllyel lettünk szegényebbek.

A Stonehenge megtévesztés – A pusztítás majd újraépítés nem megőrzés

A videóban arról hallhatunk, hogy Stonehenge-t többször is újraépítették, háromszor az elmúlt 120 évben. Először 1901-ben, majd 1919-ben építették újra, és legutóbb 1954-től 1958-ig, amikor elszállították a köveket, majd új lyukakat ástak, és a területet feltárták. A hely alig több, mint modern ábrázolása egy régi helynek.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook