Újonnan kapott ikertestvér

Lulin és Yanfei ikertestvérek, akiket még baba korukban adtak örökbe szüleik. Külsejük, személyiségük, hangjuk, öltözködési stílusuk és kedvenc ételeik is hasonlóak, ráadásul mindketten 2007-ben mentek férjhez. Mindkettejüknek van gyermeke, akik szintén nagyon hasonlítanak egymásra. Minderre azonban egy véletlen során derült fény.

A kínai Bao Lulinnal gyakran megesett, hogy számára ismeretlen emberek szólították meg az utcán vagy az étteremben, ahol pincérnőként dolgozott. Egész addig, míg többször is Yanfeinek nem szólították, pusztán véletlennek minősítette a dolgot, egy idő után viszont gyanakodni kezdett, hogy létezik egy hasonmása, azért a gyakori tévedés. Ezt végiggondolva elhatározta, hogy megkeresi a lányt, így mikor egy idegen újra összetévesztette (akkor még nem tudván) ikertestvérével, elkérte tőle Yanfei címét.

Az ikrek nagyon boldogok az egymásra találástól, és azóta rengeteg időt töltenek együtt. Elmondásuk szerint olyan, mintha mindig is ismerték volna egymást.

 

 

 

Forrás: nclafe.hu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom