Kriskó Mária Gyógycentrum Kiskunhalas

ThetaHealing konzultáció:

Egy nagyszerű módszer a mai ember számára, amely rövid idő alatt hatékony, kényelmes lehetőséget kínál életünk tartós javulására. Végezhető akár személyesen, de interneten keresztül is. Konzulensként minden nap használom magamon. Elvégeztem az alap, haladó, intuitív, anatómia, valamint a ritmus képzését.

Hogyan működik?
A kliens vázolja a problémáját. Theta Healing Konzulensként egy meditatív állapotot fenntartva mindkettőnk számára ráhangolódok a kliensre theta állapotban, amely az alvás egy fázisa, melyben az agyhullámok 4-7 MHz-es tartományban vannak. Megszólítjuk az agy tudatalatti részét. Megkeressük közösen a negatív érzelmi mintákat, rejtett generációs, vagy egyéb programokat. Ezek a negatív érzelmi minták befolyásolják viselkedésünket az élet minden területén, melyek a: pénz, egészség, család, munka, spirituális fejlődés. Miután megtaláltuk az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, a konzultáció kezdetén kicseréljük pozitív mintákra.
egtanítva az új viselkedési mintákat azonnali változás áll be a személy testi, lelki, szellemi életében, mindez szinte észrevétlenül, lazán, könnyedén. Mivel a konzultáció alatt tudatában van a kliens mindennek, semmi sem történik az akarata ellenére. Amennyiben még nem kész a változásra, a döntés az Ő kezében van, hiszen a beleegyezése szükséges minden egyes pozitív minta betöltéséhez.

Korhatár nincs, ellenjavallat nincs, viszont gyermek esetében 7 év alatt az anyával kell dolgozni. A konzultáció 1000 km-es távolság esetén is ugyanúgy működik. A valódi változást nem én végzem, csak a közreműködésemmel folyik, amit úgy hívnak: a Feltétel Nélküli Szeretet tere. Ez az a pozitív univerzális energiával töltött tér, ahol a beszélgetés lezajlik.

Mely területeken hatékony a Theta Healing?
Egészség, pénz, munka, családdal kapcsolatos probléma esetén. Önbecsülés, önvád, neheztelés, érdemtelenség esetén. Súlyproblémák, jojo-effektus megszüntetése. Harag, düh, bűntudat, sajnálat, bosszankodás. Gyász, egyéb traumák elengedése. Stressz kezelése kapcsolatokban, családban, munkahelyen. Fizikai, érzelmi traumák kezelése. Bizalom visszaállítása. Önszabotáló minták, fóbiák. Önértékelés hiánya esetén. Kihasználtság, elutasítottság elengedése. Félelmek, bizonytalanság felszámolása. Megtanulni kiállni önmagamért. Bőség megteremtése. Halogatás, „ej, ráérünk arra még”-effektus. Olyan élethelyzetekben, amikor játsszuk a mókuskerék forgásait újból és újból, és nem látjuk a megoldást. Nem tudok nemet mondani esetén. Életcéljaink megtalálása. „Súlyok” a vállakon, háton, azok cipelésének felszámolása. Türelmetlenség, kétségbeesés esetén.


Elérhetőségeim:

6400 Kiskunhalas, Dózsa György utca 26.
+36-20/567-4402 (csak délelőtt)

kriskomaria@gmail.com


Nyitvatartás:
Hétfő – péntek: 13:00 – 21:00
Szombat: 8:00 – 18:00
Vasárnap: zárva

www.kriskomariagyogycentrum.hu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom