Barangolásaim a természetben

Köszöntőt mond: Jámbor Ferenc önkormányzati képviselő. A kiállítást megnyitja: Kerékgyártó Kálmán költő. Közreműködik: Képes Diána, a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola növendéke.

 

A művész így vall önmagáról:

„Budapesten születtem, de tízéves korom óta Debrecenben élek. Az iskolai rajz, illetve szakköri órák keltették fel érdeklődésem a színek varázslatos világa iránt, és ez indított el a festészet útján.  

Az elmúlt tíz évben több önálló és csoportos kiállításon vettem részt a megyében és az ország távolabbi városaiban.

Régebben egy képzőművészeti kiadványban olvastam: ’A jó művészi produktum önmagáért beszél, sugárzása van, nehéz tőle szabadulni.’

Mindezt megértve abban a reményben dolgozom, hogy nekem is sikerül az utókorra hagyni néhány munkámat. Biztos vagyok abban, hogy az idő csak azt menti meg, aminek vonzereje van. Meggyőződésem, hogy míg társadalomban él az ember, addig a művészetnek van sajátos mondanivalója, mert vannak érzelmeink, indulataink, félelmeink és vágyaink.”  (Sulyák Imre)

 

A kiállítás december 20-ig tekinthető meg hétköznapokon 14-20 óráig.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom